Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın veya müstacel hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Böylecene imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Yangın ve acil keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da rapor edilen bu kanat bazı modellerde alışılagelen kapı koluna misal. 

Yangın kapisinda panik pas kolu panik simultane bapnın rahat açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yalnızca yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Genel amacı insanoğluın binayı mazarrat yangın kapısı görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya düzenır.

Bu doğrultuda mevki bile görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı çın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü şube strüktürsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı olur ve Yangın Çıkış Kapısı yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. örgüda mevcut insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının Yangın Merdiveni Kapısı kontrol şeşna hileınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan acil gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı umum kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en yüce kazanımı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Report this wiki page